Ny adm. direktør i Vestaksen Eiendom

Carl Brynjulfsen er ansatt som ny administrerende direktør i Vestaksen Eiendom.

Carl Brynjulfsen har vært blant Olav Thon og Johan H. Andresens nærmeste medarbeidere. Nå går 60-åringen til toppjobb i Drammen – som administrerende direktør i Vestaksen Eiendom.

Det er en av eiendomsbransjens tungvektere som får ansvaret for å lede Vestaksens vekst og utvikling av boliger, næringsbygg og næringsparker. Den nye lederen er godt kjent i Drammen. Han vokste opp på Austad, og forlot byen etter Examen Artium på Drammen gymnas og et år på Gjerdes handelsskole.

Brynjulfsens erfaring med å lede store utviklingsprosjekter, hans personlige egenskaper og ry som en klok og reflektert leder, ble avgjørende for vårt valg. Vi er stolte og forventningsfulle over å ha fått Brynjulfsen på Vestaksens lag, sier styreleder Per Christian Voss.

Brynjulfsen leder i dag firmaet Johan H. Andresen, og er ansvarlig for Andresensfamiliens private eiendommer. Fram til i fjor var han administrerende direktør i Ferd Eiendom, og en av de mest sentrale i Ferds plan for å sikre seg NRK-eiendommen på Marienlyst. Brynjulfsen ledet all eiendomsvirksomhet i selskapet i 13 år og har vært ansvarlig for en rekke store bolig-, kontor, lager- og logistikkprosjekter.

 

Begynte som eiendomsmegler

Før den lange Ferd-perioden, var Brynjulfsen direktør for divisjon næringseiendom i Olav Thon Gruppen. Han har også vært eiendomssjef i Olav Thon Gruppen og har erfaring fra Selvaag Eiendom der han var assisterende eiendomssjef i siste halvdel av 80-tallet etter å ha avsluttet karrieren som eiendomsmegler.

Carl Brynjulfsen tiltrer stillingen i Vestaksen 9. august. Han ser fram til å lede Vestaksen i videre vekst med nye prosjekter på aksen Kongsberg-Drammen-Oslo.

Mange av prosjektene er i Drammensområdet, men jeg bidrar også gjerne til nye prosjekter innover mot Oslo der jeg har hatt mitt virke i mange år. Det er et godt utgangspunkt for å vurdere hvilke prosjekter det er klokt å investere i, sier Brynjulfsen.

Bærekraft

Vestaksens bærekraftambisjon, tydelig praktisert i f.eks. kontorprosjektet SporX, som får miljøsertifiseringen BREEAM Outstanding, var viktig for Brynjulfsens motivasjon for stillingen. Vestaksens kreativitet og kundefokus i boligprosjektene er han også imponert over.

For meg som har hatt oppveksten i Drammen, er det artig å være tilbake. Det er ingen ulempe å være kjent i byen, sier Vestaksens nye leder.

Brynjulfsen har jobbet med eiendom i hele yrkeskarrieren og ser fram til å gå løs på nye prosjekter, gjerne sammen med partnere.

 

En anerkjennelse

Det er partner og hodejeger i Headvisor, Andreas Aaberg, som har hatt rekrutteringsoppdraget. Han mener det er en anerkjennelse både for Vestaksen og Drammen å kunne ansette en av eiendomsbransjens nasjonale profiler.

De store og nasjonale eiendomsaktørene har i det siste vist økende interesse for å investere i Drammen. Nå får Vestaksen en leder som har fulgt utviklingen i Drammen med Osloøyne og som også kan utvikle selskapet i den enden av «aksen», sier Aaberg.

Aktuelt

Kommunedelplan Gulskogen Nord

Tirsdag 26. oktober 2021 vedtok formannskapet i Drammen kommune at Kommunedelplan for Gulskogen Nord legges ut til offentlig ettersyn. 

Vi lanserer Engebredden!

Nytt boligprosjekt på gang i Dr. Hansteins gate 2 i Drammen sentrum 

Ny adm. direktør i Vestaksen Eiendom

Carl Brynjulfsen er ansatt som ny administrerende direktør i Vestaksen Eiendom.  

Sammen om Drammens gründerhus

Med «hele byen» i ryggen, skapes nå Drammens gründerhus. Målet er å utvikle et kraftsenter for innovasjon og entreprenørskap. I desember er det klart for åpning. Det skjer i en av Nordens mest bærekraftige kontorbygninger, SporX i Dr. Hansteins gate 13 like ved Drammen stasjon. 

Grunnplankenedleggelse for SporX

16. februar ble grunnplanken signert av ordføreren til et flott oppmøte utenfor SporX. 

Vant kontrakt om å forvalte 126 boliger

Vestaksen Eiendomsforvaltning er valgt som forretningsfører og forvalter av 126 leiligheter som Drammen Boligstiftelse leier ut. 

Betonmast bygger for Vestaksen

Vestaksen Eiendom har inngått avtale med Betonmast Buskerud-Vestfold om bygging av Dr. Hansteins gt. 13 i Drammen, Norges tredje høyeste bygg i rent tre. Kontrakten er på vel 200 millioner kroner. Kontorbygningen får status som BREEAM Outstanding. 

Konstituert adm. direktør i Vestaksen Eiendom

Sindre Juel Berg er fra 1.10.2020 konstituert som administrerende direktør i Vestaksen Eiendom. Berg er i dag selskapets CFO.  

Expandia først i Fiskumparken

Expandia Moduler har kjøpt den første tomten i Fiskumparken. Innen årets utgang flytter selskapet inn, og kan samle hele virksomheten som i dag drives i Kongsberg og Drammen. Dette blir starten på en utbygging som skal gå over mange år. 

Vi bygger BREEAM Outstanding kontorbygg i Drammen

– blir Norges tredje høyeste i rent tre 

Alle på plass i Stadionkvartalet

I dag overleverte vi siste leilighet i byggetrinn 5 på Stadionkvartalet. 

Lanseringsfest "Mesh Drammen"

Tirsdag lanserte Mesh sitt konsept i Drammen. Dagen startet med lanseringsfest i de gamle lokalene til Alfa Solskjerming i Dr. Hansteinsgt. 13, i Drammen. Turen gikk så videre til Mesh Nationaltheatret for lanseringsfest i Oslo. Her ble både "Mesh Youngstorget" og "Mesh Drammen" presentert. 

Vi lanserer "The Oak"

Topp moderne kombinasjonsbygg utvikles med eksponering mot E18 

Vi tilbyr rengjøring av gulv

Vestaksen Eiendomsforvaltning tilbyr feiing og rengjøring av gulv, garasjer, parkeringsanlegg, lagergulv og lignende. Ta kontakt med oss for tilbud.  

Vinner av gründerhus-konsept!

Mandag mottok The Creators Community prisen for byens mest komplette og lovende gründerhus-konsept. Prisutdelingen fant sted i Storstua til Rådhuset i Drammen. 

Åpning av senter for urbant landbruk

Vi var med på staslig åpning av nasjonalt senter for urbant landbruk på NMBU.  

Alle på plass i Bragernes Kvartal

Siste byggetrinn på Bragernes Kvartal er nå overlevert kunder. 

Agropolis i vinden

Egendyrket mat, nabosamvær i drivhuset, selvkjørende busser og solcellepaneler er bare noen av elementene i vårt nye prosjekt, «Agropolis». Se TV2 Nyhetenes innslag under. 

Vaktmesterne inn i eget hus

Vi utvider virksomheten. Nå tas seks vaktmestere med lang fartstid inn i eget hus. 

Riktig god jul

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul! 

Innflytting byggetrinn 4 på Stadionkvartalet

I disse dager flyttes det inn i 25 nye leiligheter på Stadionkvartalet. Vi ønsker alle de nye beboerne velkommen! 

Vi lanserer Fiskumparken

På Fiskum lanserer vi nå en ny næringspark på hele 820 mål! 

Drammen Works

I Drammen står vi sammen om felles kontorportal. Åtte eiendomsutviklere og tre næringsmeglere går sammen om å vise frem det beste byen har å by på av kontorlokaler. 

Unikt boligprosjekt i Mjøndalen forener jordbruk og boliger

I Mjøndalen «Nye Drammen» planlegges det nå et pilotprosjekt med 800 boliger der innbyggerne kan produsere egen og felles mat under en profesjonell bondes kyndige ledelse. Prosjekt "Agropolis", som er det første av sitt slag i Norge, ble presentert under Arendalsuka. 

Earth Overshoot Day

I dag er det Earth Overshoot Day. Det betyr at menneskene på jorda har forbrukt det planeten vår klarer å reprodusere på et år på syv måneder.  

Innflytting Bragernes Kvartal, byggetrinn 1

Denne uken er det overlevering av 47 leiligheter i byggetrinn 1 på Bragernes Kvartal. Leilighetene har blitt så flotte og vi håper at beboerne vil trives. 

Salgsstart byggetrinn 5 på Stadionkvartalet!

Torsdag 12. april kl 1800 blir det salgsstart på de siste 31 leilighetene i Stadionkvartalet, Mjøndalen. 

Velkommen til Sindre og Erland!

Vi starter 2018 med å ønske Sindre Juel Berg og Erland Lia velkommen til oss. Sindre er vår nye CFO og Erland vil ha ansvaret for våre kunder, i stillingen Prosjektleder ettermarked og service. Estate og Bygg.no har skrevet om saken. Les mer lenger ned på siden. 

Byggetrinn 4, Stadionkvartalet

Vi er i gang med byggingen! 

Film om Dyrmyrskauen!

Vi har fått laget film om Dyrmyrskauen 

Ny adm. dir. i Vestaksen!

Leder Vestaksen til videre vekst 

Veidekke bygger Bragernes Kvartal!

Vestaksen med rekordkontrakt! 

Vi bygger Storcash Buskerud!

Vi bygger Storcash Buskerud i Kobbervikdalen! 

Facebook

Vi er på Facebook! 

Salget er igang!

28.mai var det endelig klart for salgsstart på Bragernes Kvartal! 

Vi støtter Zero!

Vi er støttespillere til Zero! 

Solceller på plass i Stadionkvartalet

NRK: Endelig tar Norge etter Nord-Europa 

Bygger på branntomt

Drammens Tidende: Brann fører til millionsatsing 

Dyrmyrskauen bygging

Byggestart på Dyrmyrskauen 

Venners venner

Velkommen til venners venner pølsefest 

Nytt kvartal i Drammen

Bygger nytt kvartal i Drammen sentrum