BO2

Vestaksens eget konsept for bokomfort, trivsel og godt naboskap.

BO2 er vårt svar på dagens og fremtidens krav til bokvalitet. Enten du som boligkjøper har en lang enebolighistorie bak deg, kommer fra en mindre leilighet eller kjøper ditt første hjem, skal du bli 100 % fornøyd med din nye bolig. Med BO² har vi en ambisjon om å løfte boligbygging til et nytt nivå.

BO2 betyr at vi bygger inn en rekke trivselsfaktorer i alle våre boligprosjekter. Du skal aldri behøve å oppleve leiligheten som noen begrensing av dine muligheter for å dyrke en hobby eller en interesse. Tvert imot – våre prosjekter skal åpne for nye muligheter og bidra til en enklere og triveligere hverdag for alle beboere.

Det vil variere hvilke BO2-kvaliteter som er riktige, viktige og ønskelige å legge inn i ulike prosjekter.

Sesonggarderobe

Sesonggarderoben er en ekstra dyp garderobe hvor de klærne du ikke bruker kan henge i fred innerst. Når været skifter, bytter sommer – og vinterklærne plass, og du har ett lagringsproblem mindre.

Gjesteleilighet

Fullt utstyrt leilighet med soveplass til fire, kjøkken og trivelig bad. Ditt ekstra soverom til en symbolsk leiepris.

 

Festsal og bibliotek

Fullt utstyrt festsal med kjøkkenkrok, servise og alt du trenger når du skal ha flere gjester enn leiligheten tillater. Når ikke festsalen huser selskap kan rommet brukes til bibliotek og fellesrom for beboerne.

Systue

Hvor mange leilighetsbygg kan by på egen systue? Vi kan. Skikkelige symaskiner, klippebord og mengder av utstyr, stoffer og bøker om det meste innenfor søm og håndarbeid. Alt du trenger for å kunne sy selv.

Hobbyrommet

Fullt utstyrt hobbyrom med arbeidsbenker og et godt utvalg av elektroverktøy og håndverktøy. God arbeidsplass til å sette hobbysnekkerens drømmer ut i virkelighet. Utstyrt med smørestativ for ski, så all skismøring på kjøkkenbenken blir en saga blott.

Bil, garasje og tilhenger

Romslig plass i garasje reservert vask og stell av bil. Høytrykksspyler og støvsuger til utlån. Rimelig leiebil, alltid tilgjengelig for beboerne. Gratis tilhengere til fri benyttelse.

Drivhus

Felles drivhus for dyrking av grønnsaker, prydblomster og urter. Hvor deilig er det ikke å gå ut i drivhuset og hente fersk oregano til pizzaen? Med eget drivhus til fri benyttelse for beboerne kan alle ivrige grønne fingre settes i sving

 

Sykkelverksted

Fullt utstyrt sykkelverksted med egen vaskeplass for sykkel/hund. Her kan sykkelen klargjøres for våren.