Om oss

Vestaksen Eiendom har bygget og utviklet leiligheter, næringsbygg og parker siden 2011, med et sterkt fokus på miljø og bærekraft. 

Vestaksen Eiendom er et veldrevet og innovativt eiendomsselskap med høyt miljøfokus. Dette gjenspeiler seg både i utviklingen av våre næringseiendommer og våre boliger. Vi er lokalisert med kontor i Drammen sentrum.

Vestaksen Eiendom har to lokale investorer i ryggen. Stykket Invest AS (60%) og Rune Isachsen Holding AS (40%).

 

Vi bygger for fremtiden 

Verdens miljøutfordringer krever mer enn festtaler. Derfor har vi utviklet og bygget landets mest miljøvennlige stormarked for næringsdrivende – Storcash i Kobbervikdalen – med over 1400 kvadratmeter solceller. Derfor har vi utviklet og bygget SporX, Nordens mest bærekraftige kontorbygg. Og derfor bygger vi boliger med gode miljøvennlige fellesløsninger.

Da vi bygde våre første boliger, oppdaget vi fort at markedet var overmodent for en nytenkende aktør.

 

Vi innfrir drømmen

Vi begynte med å spørre oss selv: hvordan kan vi best oppfylle nordmenns boligdrøm innenfor rammene av en leilighet? Svaret var enkelt: Vi innfrir drømmen. Og vi gjør den moderne og miljøvennlig i tillegg.

Det betyr at vi må tørre å utfordre noen etablerte sannheter, og vi må være lydhøre for hva fremtidens boligkjøpere ønsker seg.

Først og fremst betyr det gode felles løsninger i stedet for kostbare individuelle løsninger. Det kan høres enkelt ut, men likevel hadde ingen gjort dette før oss.

Så vi satte i gang. Bygde våre første boliger der vi tilbød kjøperne leiligheter med samme kvalitet og innhold som eneboliger. Leiligheter med felles snekkerbod, skibod og vaskeplass for bil i garasjen. Med egen gjesteleilighet på deling. Med tilgjengelig bilpool, festlokale og bibliotek.

Hva våre neste boligprosjekter vil inneholde? Svømmebasseng? Restaurant? Barnehage? Vi er åpne for forslag.

Det eneste vi er sikre på er at fremtiden tilhører dem som tør å tenke annerledes og gå nye veier.