Fiskumparken

Vi utvikler ny næringspark mellom Hokksund og Kongsberg Del:

Areal

900 mål

Type

Næring

Byggeår

2020

Nærområdet

Dunserudhagan

Avstander

Langs Europavei 134, mellom Hokksund og Kongsberg, utvikler vi 600.000 kvadratmeter næring & logistikk. Næringsparken, som har utsikt mot Fiskumvannet og Eikeren, har fått navnet Fiskumparken. Bygging av næringsparken startet opp våren 2020. Fiskumparken er tilrettelagt for aktører innen handel, servering, logistikk, teknologi og industri.

En trygg, nytenkende handels- og næringspark som gir mulighet for næringsutvikling
Eiendommen på 900 mål har en bred regulering og ligger strategisk plassert med Europavei 134 rett utenfor døren. Med en kombinasjon av handel, lager, produksjon og logistikk skal det utvikles attraktive løsninger som tilfredsstiller absolutt alle krav til fleksibilitet og effektivitet. Derfor er det et realistisk mål at Fiskumparken blir en ny hub for næringsaktivitet i regionen.
 

Næringstomter i flotte omgivelser
Fiskumparken tilbyr både attraktive tomter og ferdige bygg for salg og langtidsutleie. Tomtene får god utsikt og blir liggende i flotte omgivelser. For å gi noe tilbake til lokalmiljøet og sikre et attraktivt friluftstilbud til våre leietakere og besøkende, vil Fiskumparken sørge for å anlegge rundløype, utendørs treningsfasiliteter og lysløype rett utenfor dørene!

Vi er godt i gang!

Felt A1 er ferdig opparbeidet og solgt.

Opparbeidelsen av 100 mål på felt B1 og B2 er godt i gang og ferdigstilles november 2023.

 

Meld din interesse

Kontakt

Knut M. Tolo

Vestaksen Eiendom