Eiker Næringspark

Semsveien 86, Hokksund Del:

Areal

8 000 kvm.

Type

Næring

Etasjer

1

Byggeår

2017

Ledig

inntil 3 000 kvm.

Parkering

70

I Hokksund, midt mellom Kongsberg og Drammen, bygger vi Eiker Næringspark. Dette er et område med høy aktivitet og et stort potensiale for videre næringsutvikling.

Første byggetrinn ble ferdig i august 2017, og fremstår i dag som et multifunksjonelt og fleksibelt næringsbygg på 8000 m2 med en takhøyde på åtte meter. Bygget og næringparken kan huse alt fra store anleggsmaskiner, lager og logistikk til småindustri, kontorarbeidsplasser og håndverksbedrifter. Vi er nå i full gang med å realisere over 20 000 kvm og skreddersyr videre etter kundenes behov.

Eiker Næringspark ligger strategisk plassert midt mellom Kongsberg og Drammen. Her passerer Sørlandsbanen, Bergensbanen og Randsfjordbanen. Timesekspresssen mellom Notodden og Oslo går kun 5 minutter unna. E134 mot Haugesund og riksvei 35 fra Tønsberg til Hønefoss ligger også rett ved. 14 500 kjøretøy kjører forbi her hvert døgn og 10% av disse er knyttet til transport og logistikk. Eiker Næringspark inngår som en viktig del av næringsplanen for Øvre Eiker.

 

 

 

Kontakt

Anders Høstmælingen

Vestaksen Eiendom


Reidun Haaland

Vestaksen Eiendom