Stadionkvartalet

Solløsgata 9, 11 og 13, Hagatjernveien 8A og C, Malergata 11, Mjøndalen Del:

Nøkkelinfo

Eierform

Selveier

Boligtype

Leilighet

Antall enheter

174

Avstander

10 min

36 minutter

12 minutter

18 minutter

3 timer og 28 minutter

48 minutter

49 minutter

Da vi bygde Stadionkvartalet ønsket vi å skape et sted der beboerne ønsket å bli boende. Lenge. Gjerne resten av livet. Da var vi nødt til å tenke nytt. Finne nye løsninger på gamle utfordringer. Og gjøre noen grep som ingen boligbyggere hadde gjort før oss.

For mange som er vant til å bo i eget hus innebærer det å flytte til leilighet å måtte gi avkall på noe. Noen ganger handler det om hagen, men oftest handler det om plass. Plass til å utøve en hobby, plass til å stelle bilen, plass til å ta imot overnattingsgjester, plass til å holde store selskaper, og plass nok til å leve slik man er vant med. I Stadionkvartalet har vi løst disse utfordringene, og vi vil påstå at du ikke kan bo smartere. Ikke i Mjøndalen, ikke i Buskerud, ikke i hele Norge.

Stadionkvartalet ligger sentralt til med 5 minutter til shopping, barneskole rett over veien. Fotballstadion, idrettshall og store treningssaler nesten utenfor stuevinduet. 15 minutter med bil til Drammen, en snau time inn til Oslo.

Leilighetene er lekre, det er det ingen tvil om. I tillegg har Stadionkvartalet garasje med heis opp til leilighetene og brøytefri innkjøring. Her får du også egen plass til bilvask og dekkskift. Og tilgang på tilhenger når du trenger det. I Stadionkvartalet har vi til og med en egen bilpool hvor beboerne kan leie bil til gunstig pris. Men det stopper ikke der.

Her har beboerne sin egen velutstyrte snekkerbod, smørebod og sykkelverksted. Egen systue, festlokale, bibliotek og til og med en egen gjesteleilighet.

Derfor er det ikke uten grunn at vi sier at Stadionkvartalet handler om mye mer enn å kjøpe seg leilighet. Her har vi bygget inn en rekke trivselsfaktorer, som åpner for nye muligheter og bidrar til en enklere og hverdag for alle beboerne. Og når vi hører responsen fra beboerne, vet vi at vi at vi har lykkes.

 

Kontakt