Dyrmyrskauen

Withsgate 7, Kongsberg Del:

dyrmyrskauen.no

Nøkkelinfo

Prisantydning

Fra kr 2.690.000   Til kr 6.890.000

Areal

66 - 137 m2

Eierform

Selveier

Boligtype

Leilighet

Antall enheter

43

Avstander

52 minutter

43 minutter

1 time og 17 minutter

1 time og 13 minutter

Dyrmyrskauen ligger tett på det meste i et av Kongsbergs mest attraktive boligområder. Like ved barnehage og skole. Buss rett nede i gata. Nærbutikk rundt hjørnet. 10 minutter til sentrum. Og bare 600 meter til skogkanten.

På Kongsbergs beste solside har vi bygget velutstyrte og moderne leiligheter med gjennomgående høy standard. Her er det vannbåren varme i alle gulv, én-stavs eikeparkett, integrerte hvitevarer og kjøkkeninnredning fra Sigdal. Det er heis opp fra parkeringskjelleren til leilighetene og samtlige har egen stor sportsbod. Selve tomten er flat og solrik med stolte furutrær og med et stort skogsområde til park og fritidsformål, med god tilgang på gode turmuligheter.

Dyrmyrskauen har et utpreget godt naboskap og er kjent for sitt gode miljø og beboernes hyggelige sammenkomster. Noe av grunnen kan skyldes de gode fellesområdene. Her har alle beboerne tilgang til et velutstyrt hobbyrom der de kan treffes over en kopp kaffe eller benytte topp moderne verktøy og snekkerutstyr. Og når vinteren ligger over landet tas smørerommet for ski i bruk.

Her har vi også utviklet tre familieleiligheter som vi kaller Familieflex. De er 114 kvadratmeter store, og har en utleiedel på 27 kvadratmeter. Utleiedelen inneholder et moderne bad på fem kvadrat samt en stue/kjøkken/soveromsløsning på 22 kvadrat. Dette er en unik løsning som gjør det mulig å leie ut deler av leiligheten, eller eventuelt benytte den til store barn som ønsker å bo hjemme.

Utleiedelen kan også passe godt dersom man for eksempel har foreldre som er blitt gamle og som man vil ha nær seg, eller om man har en au pair som trenger egen leilighet.

 

Kontakt

Helene Mork

Vestaksen Eiendom